Algemeen

De website en alle daarop geplaatste pagina’s hebben enkel en uitsluitend tot doel, bezoekers van deze website te informeren over “het Activiteiten Team Getsewoud” en de activiteiten die zij organiseert.

De webmaster heeft zijn uiterste best gedaan om de informatie zo correct mogelijk en naar waarheid te publiceren. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het zijn dat er toch een enkel foutje is geslopen in lay-out en/of inhoud.
Een mail ter attentie van de webmaster wordt dan zeer op prijs gesteld.

Disclaimer

De inhoud van deze website is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Op alle teksten rusten auteursrechten en deze mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd. Getracht wordt om zoveel mogelijk de juiste en meest actuele informatie op deze site beschikbaar te stellen, maar er kan géén garantie worden gegeven voor de nauwkeurigheid en volledigheid.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de hyperlinks (verwijzingen buiten het domein activiteitenteamgetsewoud.nl, die je naar sites van derden brengen) en daarin geboden informatie; (vermeende) schade, voortvloeiend uit je bezoek (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang); of uit het afgaan op informatie die op de site wordt verstrekt.